Decorarea cu beton amprentat a spatiilor destinate afacerilor

Spatiile destinate afacerilor, precum restaurantele, pensiunile, hanurile, magazinele trebuie sa fie proiectate intr-un mod cat mai inventiv pentru a atrage atentia. Decorarea acestor spatii impune alegeri inspirate de la materialele folosite si modul de executare pana la culoarea aplicata si rezistenta in timp.

Decorarea cu beton amprentat a spatiilor destinate afacerilor

Un tip de pavaj potrivit pentru spatii precum restaurantele, pensiunile, hanurile, magazinele este betonul amprentat. Acesta poate fi utilizat in aceste spatii pentru decorarea:

  • aleilor de circulatie pietonala si a aleilor de acces;
  • fatadelor;
  • peretilor interiori;
  • pardoselilor interioare;
  • scarilor, zidurilor si spatiilor de delimitare;
  • parcarilor;
  • drumurilor de acces sau de promenada.

De ce este recomandata folosirea betonului amprentat in astfel de spatii?

Stilul acestor spatii trebuie sa fie unul bine definit si personalizat. Decorarea unei pensiuni de la munte va fi cu totul diferita de stilul arhitectural folosit pentru un magazin comercial, insa ambele constructii vor beneficia de aceleasi avantaje: durabilitate, intretinere fara efort, costuri reduse.

Betonul amprentat ofera posibilitatea de a crea stiluri diferite: traditional, rustic, modern si elegant prin utilizarea de modele si culori variate. El se potriveste atat unui restaurant in stil traditional, decorat cu aspect de piatra naturala si lemn in stare bruta, cat si unui spatiu comercial modern cu pavaje care redau aspectul lucios al gresiei sau marmurei.

Pavajul din betonu amprentat este potrivit pentru folosirea in spatii intens circulate, cum sunt cele destinate afacerilor, deoarece isi mentine aspectul ingrijit un timp indelungat. El este tratat cu substante chimice speciale pentru mentinerea aspectului placut si al culorii, chiar si atunci cand este intens circulat.

In plus, costurile aplicarii betonului amprentat si intretinerii lui sunt avantajoase pentru bugetul oricarei afaceri. In cazul in care sunteti din bucuresti si doriti o oferta de pret beton amprentat in Bucuresti, apelati acest site