De ce sa va cazati la Pensiunea Elisei din Timisoara?

Alegerea locatiei in care va petreceti weekendul, vacanta sau o noapte in Timisoara este decisiva pentru un sejur cu amintiri frumoase.  Optati pentru solutii de cazare care se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra si au camere amenajate modern, mic dejun inclus, promptitudine in oferirea serviciilor si preturi decente, precum Pensiunea Elisei – Timisoara!

De ce sa va cazati la Pensiunea Elisei din Timisoara?

Iata cele mai bune motive pentru care ar trebui sa alegeti Pensiunea Elisei pentru un sejur in Timisoara:

  • Pensiunea Elisei este situata aproape de centrul orasului, la numai cateva minute de cele mai importante obiective turistice timisorene.

Asadar va va fi foarte usor sa ajungeti in cele mai frumoase locuri de promenada ale orasului: pietele amenajate cu alei pietonale.Puteti vizita Piata Victoriei, Piata Unirii, Piata Libertatii si puteti admira cladirile monument care se afla aici.

Nu ratati:

  • palatele : Palatul Lloyd, Palatul Neuhausz, Palatul Marbl, Palatul Camerei de Comert si Industrie, Palatul Dauerbach, Palatul Loffler, Palatul Hilt-Vogel, Palatul Szechenyi si Palatul Weiss.
  • bisericile: Catedrala Mitropolitana, Biseriaca Sarbeasca, Domul Catolic, Biserica Millennium, Sinagoga din Fabric.
  • spatiile culturale: Palatul Baroc (Muzeul de Arta), Opera Romana din Timisoara, Filarmonica de Stat Banatul.
  • Bastionul Maria Theresia – un monument cu totul aparte – o constructie in stil baroc cu o mare semnificatie istorica, facand parte din vechea cetate a Timișoarei, astazi transformata in paasaj de trecere si spatiu pentru magazine, restaurante, Secția de Etnografie a Muzeului Satului si expozitii ale Muzeului Banatului.
  • La Pensiunea Elisei va asteapta conditii excelente de cazare si cel mai bun raport calitate-pret.

La finalul unei zile in care ati cutreierat cele mai frumoase piete ale Timisoarei si v-ati plimbat la pas sau cu bicicleta pe aleile de pe langa raul Bega, va puteti relaxa intr-una dintre cele 27 de camere cu baie, amenajate astfel incat sa va puna la dispozitie toate facilitatile necesare: TV, Wi-Fi.

In acest cadru prietenos, va puteti bucura de odihna si va puteti relaxa dupa ce ati petrecut o zi in oras, fie ca ati admirat arhitectura si peisajistica orasului, fie ca ati vizitat muzeele si galeriile de arta.

  • Fiecare zi la Pensiunea Elisei incepe cu un mic dejun complet astfel incat sa va puteti incepe ziua in forta.
  • Pensiunea Elisei este o optiune de cazare recomandata pentru turistii care calatoresc cu trenul sau cu avionul deoarece se afla la numai 7 minute de Gara de Nord si 35 de minute de Aeroportul Traian Vuia, Timisoara. Pentru turistii care se deplaseaza cu masina personala, exista o parcare amenajata supravegheata video non-stop!
  • Tarifele de care beneficiati sunt avantajoase, iar calitatea serviciilor este deosebita.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care Pensiunea Elisei se afla printre locatiile de cazare preferate de turistii care viziteaza Timisoara!

Pentru urmatorul sejur, rezervati cazare cu mic dejun inclus la Pensiunea Elisei Timisoara!